INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
2 botifarres crues
2 botifarres negres
600 g de pinetells i rovellons frescos
100 ml d'oli d'oliva verge extra
100 ml de brandi
Sal
2 alls
Julivert
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem els bolets i els deixem escórrer.
Si són petits, els deixem sencers, els grossos els tallem a trossos.
Posem oli en una cassola i afegim els bolets.
Deixem que treguin l'aigua i, quan en quedi poca, afegim les botifarres senceres.
Ho fregim tot plegat.
Un cop les botifarres siguin cuites, les retirem, les tallem a trossos i les tornem a posar a la cassola.
Afegim el brandi, ho remenem.
Incorporem una picada d'all i julivert i servim calent.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta és d'una bona amiga, la Loreto de Sant Hilari. La seva mare i la seva àvia ja la cuinaven així. Podem fer servir tota mena de bolets barrejats.
És important coure les botifarres senceres per evitar que es desfacin.
LA RECEPTA EN UN MINUTVIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un plat de muntanya per llepar-se els dits.
Montse i Júlia