INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
4 ous
150 g de xampinyons
Julivert
Alls tendres
Oli d'oliva verge
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem els xampinyons i els laminem.
Piquem el julivert i el reservem.
Netegem els alls tendres, els fem a talls petits i reservem.
Posem oli en una paella i, quan sigui calent, afegim els alls tendres i els deixem coure uns minuts. Incorporem els xampinyons i salem lleugerament. Deixem que absorbeixin la seva aigua a foc viu. Mentrestant, deixatem els ous de dos en dos. Quan els xampinyons siguin cuits afegim el julivert, ho dividim en dues parts i fem dues truites.
PER SABER-NE MÉS
Els ous han de ser ben frescos. La truita pot ser més o menys feta, al gust de cada persona. Si la volem poc feta, batem poc els ous. Si la volem més cuita, els batem més.
Podem substituir els alls tendres per un parell de grans d'all. En aquest cas els picarem i els afegirem barrejats amb el julivert.
RESULTAT A TAULA
Un plat senzill, econòmic i fàcil de fer. Un bon sopar.
Montse i Júlia