INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
500 g de camagrocs aprox.
1 manat d’alls tendres
Julivert picat
4 ous
Oli d’oliva verge extra (quatre cullerades)
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Netegem els camagrocs. Els tallem la base del tronc; molt poc tros. Amb els dits, netegem amb cura tot el que puguem: restes de fulles, terra etc. Els rentem amb l’aigua justa i els deixem escórrer.
Netegem els alls tendres, deixem un tros de la part verda. Els tallem a trossets petits.
Posem una paella amb oli al foc i saltem els bolets. Deixaran anar aigua. Abans que l’aigua es consumeixi, hi afegim els alls tendres.
Ofeguem a foc suau fins que estigui tot tendre i al punt. Salem.
Batem els ous amb dues cullerades de julivert picat i un pols de sal. Ho aboquem sobre la paella i quallem la truita.
PER SABER-NE MÉS
El camagroc és un tipus de bolet gustós i que dóna molt joc a la cuina. Fets amb truita i combinats amb alls tendres, us sorprendran.
RESULTAT A TAULA
Un sopar boníssim. Acompanyeu aquesta truita amb pa torrat. Que vagi de gust!
Júlia i Montse