INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 manat d'espàrrecs de marge
2 ous per persona
Alls tendres
Sal
Oli d'oliva verge extra
Julivert, opcional
PREPARACIÓ I COCCIÓ
La tija dels espàrrecs és llarga, per a la truita utilitzarem la part més tendra.
Si veieu el vídeo veureu com seleccionem la part tendra.
Rentem els espàrrecs i els tallem a trossos i reservem.
Tallem els alls tendres.
Posem oli en una paella, l'escalfem i fregim els alls tendres uns minuts a foc suau.
Afegim els espàrrecs, tapem i els fregim al nostre gust.
En un bol batem els ous amb una mica de sal.
Afegim al bol els espàrrecs i els alls tendres.
Posem oli a la paella, l'escalfem i fem la truita al nostre gust.
PER SABER MÉS
No us donem quantitats, feu al vostre gust. La part més dura dels espàrrecs no la llencem, podem utilitzar-la per preparar brou de verdures.
Els espàrrecs tenen un gran poder diürètic i són molt rics en antioxidants i fibra prebiòtica que afavoreix la flora intestinal.
Si en aquesta època us ve de gust passejar pel bosc, aprofiteu i colliu espàrrecs.
VIDEORECEPTALa recepta en 2 minuts
RESULTAT A TAULA
Un clàssic, truita de temporada bona i saludable. Bon profit!
Montse i Júlia