INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
8 ous
50 g de pèsols
Dues salsitxes
1 patata
Oli
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
En una paella fregim els ingredients per separat.
Comencem fregint la patata tallada a daus ben petits, escorrem i reservem.
Seguidament, fregim les salsitxes, les anem aixafant amb una forquilla perquè quedin ben engrunades, retirem i reservem.
Finalment, abaixem una mica el foc, fregim els pèsols i els reservem.
Barregem en un bol tots els ingredients cuits.
La truita a la paisana la farem individual.
Deixatem 2 ous, posem una paella al foc amb molt poc oli, hi aboquem els ous deixatats que cobreixin tota la base.
Posem 1/4 part de la barreja al centre de la paella i dobleguem els laterals embolcallant el farcit, la girem.
Servim acabades de fer.
LA RECEPTA EN UN MINUTVIDEORECEPTA
Aquesta és una recepta de l'àvia Francisca Comas.
Montse i Júlia