INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de fettuccine a l'ou
150 g de trompetes fresques
2 grans d'all
Julivert
1 bitxo
Oli d'oliva verge
Sal
Formatge parmesà
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Bullim la pasta el temps que indica el fabricant.
Fem la salsa
Esbandim bé les trompetes, les escorrem i reservem.
Posem oli en una paella, hi afegim l'all picat i el bitxo.
Quan l'all sigui daurat afegim els bolets i els saltem a foc suau.
Abans que es consumeixi l'aigua, afegim el julivert picat.
No ha de quedar sec, si cal, afegim unes cullerades d'aigua de bullir la pasta.
Deixem un parell de minuts i reservem.
Quan la pasta és cuita, l'escorrem i l'afegim a la mateixa paella, barregem i servim.
Acabem el plat amb formatge parmesà ratllat.
PER SABER-NE MÉS
Podem substituir les trompetes de la mort per altres tipus de bolets, com ara rossinyols, camagrocs, etc. També podem utilitzar trompetes seques. En aquest cas les deixarem hidratar amb aigua calenta 30 minuts.
VIDEORECEPTA La recepta en 1 minut
RESULTAT A TAULA
Un altre plat mediterrani i una altra manera de gaudir dels bolets. Que vagi de gust.
Montse