INGREDIENTS PER A 8 PERSONES
1 fons de pa de pessic prim.
250 g formatge tipus quark
3 rovells d'ou
100 g de sucre
50 g d'aigua
50 g de suc de llimona
8 o 10 fulls de gelatina
400 g de nata muntada amb una mica de sucre
2 kiwis
6 maduixes
Estris
1 motlle rodó desmuntable de 20-25 cm.
PREPARACIÓ
Posem les làmines de gelatina amb aigua 1 o 2 minuts per tal que s'hidratin.
En un cassó posem els rovells amb el sucre, després afegim l'aigua i ho posem al foc.
Quan s'escalfi, abans que comenci a bullir, apaguem el foc i afegim les làmines de gelatina sense parar de remenar per desfer-les bé.
Afegim el suc de llimona i ho passem per un colador a dins d'un bol.
Incorporem el formatge i remenem bé amb espàtula fins que ens quedi una massa homogènia.
Afegim la nata muntada, embolcallant amb l'espàtula suaument.
Agafem el motlle, li posem al fons de pa de pessic i l'omplim amb la barreja.
El deixem mínim 5-6 hores a la nevera.
Un cop fred, ho desemmotllem i ho decorem amb kiwi i maduixes.
PER SABER-NE MÉS
Podem fer la base de galetes, com la del pastís de formatge amb fruites. També podem variar i posar altres tipus de fruites: mores, gerds, plàtans, etc.
RESULTAT A TAULA
Vistós fresc i lleuger. Un pastís de gust suau, per triomfar.
Montse