INGREDIENTS
Espàrrecs blancs en conserva, de bona qualitat
2 cullerades de mostassa
1/2 llimona
1 cullerada de postres de mel
Oli d'oliva verge extra
Sal
Alguna herba fresca, alfàbrega, menta, cibulet, etc.
PREPARACIÓ
Traiem el suc del pot dels espàrrecs i els posem a la plata on els servirem.
En un bol barregem una part de suc de llimona per tres parts d'oli.
Afegim la mel, la mostassa, la sal i ho barregem bé.
Nosaltres hi hem posat alfàbrega, però podeu fer servir qualsevol altra herba fresca.
La tallem petita i l'afegim a la barreja.
Tastem i ajustem al gust.
Posem la salsa al damunt dels espàrrecs i tenim el plat llest!
PER SABER-NE MÉS
El component principal dels espàrrecs és l'aigua en un 90%, és una hortalissa baixa en calories, baixa en sal i no té greix. Font de vitamines, minerals i antioxidants. A més, Fàcil i ràpid de cuinar!
RESULTAT
Un entrant sa, bo i vistós
Montse i Júlia