Oli de romaní i farigola

INGREDIENTS

Oli d'oliva verge extra, 400 ml
Farigola, 10 g
Romaní, 10 g

PREPARACIÓ
En un cassó, en fred, posem les herbes aromàtiques i l'oli.
Escalfem suaument fins que la temperatura de l'oli arribi a 80 ºC.
Si no tenim termòmetre, ens podem orientar observant l'oli.
Quan comencem a veure microbombolles, tindrem aquesta temperatura.
Si l'escalfem massa, les herbes es fregiran i no és el que volem.
El deixem a 80 ºC, 15 minuts
Parem el foc, tapem i ho deixem reposar mínim 1 h a temperatura ambient. 
Colem l'oli, el guardem en un pot hermètic de vidre i ja el tenim!

PER SABER-NE MÉS
L'oli d'herbes aromàtiques dóna molt joc. Serveix per preparar salses, amanides, pizzes, etc.
Aquesta recepta és dels nostres companys de 

.

VIDEORECEPTA

Oli de romaníLa recepta en 1 minut

RESULTAT A TAULA
Un oli boníssim i fàcil de preparar.

Montse i Júlia