INGREDIENTS
Tomàquets xerri
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre en gra
Herbes, farigola, romaní
Alls
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escalfem el forn a 100° C.
Rentem els tomàquets i els eixuguem.
En una safata posem els tomàquets, la sal, la farigola, el romaní, uns grans de pebre i dos grans d'all sencers.
Afegim l'oli, no cal cobrir-los del tot.
Els enfornem uns 30 minuts.
Hem de vigilar que quedin tous, sense que s'obrin.
Els posem en un pot de vidre i els cobrim amb el mateix oli.
PER SABER-NE MÉS
Es conserven molts dies, però si volem que durin més, al moment d'acabar la cocció, els passem a un pot de vidre en calent, tapem bé i els deixem refredar amb el pot invertit. Si els volem per tot l'any, els bullirem al bany maria uns 25 minuts.
No us donem quantitats, feu al vostre gust.
RESULTAT A TAULA
Prepareu-ne un pot i els tindreu per a les amanides, pasta, entrants, canapès, pizzes, etc.
Montse i Júlia