Truita a la paisana de l'àvia Francisca

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

8 ous
50 g de pèsols
Dues salsitxes
1 patata
Oli
Sal


PREPARACIÓ I COCCIÓ

En una paella fregim els ingredients per separat.
Comencem fregint la patata tallada a daus ben petits, escorrem i reservem. 
Seguidament, fregim les salsitxes, les anem aixafant amb una forquilla perquè quedin ben engrunades, retirem i reservem. 
Finalment, abaixem una mica el foc, fregim els pèsols i els reservem. 
Barregem en un bol tots els ingredients cuits. 

La truita a la paisana la farem individual.
Deixatem 2 ous, posem una paella al foc amb molt poc oli, hi aboquem els ous deixatats que cobreixin tota la base.
Posem 1/4 part de la barreja al centre de la paella i dobleguem els laterals embolcallant el farcit, la girem.
Servim acabades de fer.

LA RECEPTA EN UN MINUT
Videorecepta Truita a la paisanaVIDEORECEPTA

 

Aquesta és una recepta de l'àvia Francisca Comas.

 Montse i Júlia