Tortiglioni a la romana

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de tortiglioni
1 cullerada d'oli d'oliva verge
Sal

Per a la salsa
100 g de cansalada fumada
200 ml de nata líquida per cuinar
300 g de pèsols
Sal
Pebre negre mòlt

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant.

Preparació de la salsa

Tallem la cansalada petita, la passem per la paella fins que quedi cruixent.
Afegim la crema de llet i els pèsols.
Ho deixem coure lentament fins que els pèsols siguin cuits, salpebrem.
Un cop la pasta bullida, l'escorrem i la posem a la paella on tenim la salsa i barregem bé. 
Servim de seguida amb formatge parmesà ratllat.

PER SABER-NE MÉS
Si fem servir pèsols congelats, els afegim sense descongelar.

RESULTAT A TAULA
Un plat de pasta ràpid i molt bo que podem tenir llest  en pocs minuts.

Montse i Júlia