INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
600 g de tortiglioni
2 grans d'all
1 cullerada de tàperes
1 pot de tomàquet triturat natural
100-150 g de tonyina en conserva
1 cullerada de postres d'orenga sec
Sal
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlt
10 olives negres
100 g de formatge parmesà ratllat
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Bullim la pasta el temps que indiqui el fabricant.
Posem oli en una paella, enrossim els alls laminats, afegim el tomàquet i l'orenga.
Un cop cuit, incorporem les tàperes.
Salpebrem, deixem coure 5 minuts i, abans d'acabar, afegim la tonyina esmicolada.
Un cop cuita la pasta, l'escorrem i la barregem amb la salsa.
Posem el parmesà ratllat.
PER SABER-NE MÉS
Els hem anomenat exprés perquè són ràpids de fer. Els ingredients estan a tots els rebosts. És un plat ideal per improvisar un àpat i tenir èxit. El podem fer amb qualsevol mena de pasta.
RESULTAT A TAULA
Un plat de pasta socorregut. Què vagi de gust!
Montse i Júlia