INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de tortiglioni
150 g de camagrocs
2 grans d'all
Orenga
Oli d'oliva verge
Sal
Formatge parmesà
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Per fer la salsa
Esbandim lleugerament els camagrocs.
Posem oli en una paella, saltem els alls laminats sense enrossir-los.
Afegim els bolets i ho deixem a foc suau que treguin l'aigua.
Deixem coure els bolets, afegim l'orenga, no ha de quedar sec, si és necessari mullem amb una mica d'aigua de bullir la pasta.
Deixem un parell de minuts i reservem.
Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Barregem la pasta amb els camagrocs.
Servim amb parmesà ratllat.
PER SABER-NE MÉS
Podem substituir els camagrocs per altres tipus de bolets com ara rossinyols, trompetes de la mort, etc. Aquest plat l'hem cuinat amb camagrocs en conserva preparats a casa. En aquest cas, hem cuit els bolets afegint a la paella el suc de la conserva.
RESULTAT A TAULA
Un plat de pasta suau i gustós.
Montse i Júlia