INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
12 fulles de sàlvia
300 g de tagliatelle
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
20 g mantega
150 g de formatge ricotta
100 g de formatge parmesà ratllat
25 g de formatge blau tipus roquefort
250 ml de nata líquida per cuinar
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Bullim la pasta el temps que indiqui el fabricant.
Rentem les fulles de sàlvia i les eixuguem.
Posem l'oli en una paella, coem un minut les fulles de sàlvia i les reservem.
A la mateixa paella afegim la mantega, els tres formatges i la nata líquida.
Remenem i deixem coure uns minuts.
Afegim la sàlvia i tastem el punt de sal.
Ens ha de quedar una salsa homogènia i lligada.
Quan la pasta està feta, la posem en un bol i la barregem amb la salsa.
Posem unes fulles de sàlvia per decorar.
Servim de seguida.
PER SABER-NE MÉS
Podem utilitzar diferents tipus de formatges. Si les fulles de sàlvia són petites, les podem deixar senceres, si són grosses, les tallem a trossets.
RESULTAT A TAULA
Un plat de pasta deliciós pels amants del formatge. Què vagi de gust!
Montse