INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
300 g d'orecchiette
300 g de bròcoli
2 grans d'all
Oli d'oliva verge extra
1 bitxo
Sal
Parmesà ratllat
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem la verdura amb aigua freda.
Retirem el tronc, només utilitzarem les flors.
Separem les flors una a una i les tallem a làmines verticals fines.
També podem utilitzar la part superior dels troncs, però s'han de tallar molt fins.
Pelem els alls, els laminem i els saltem en una paella amb l'oli i els bitxos.
Apaguem el foc i reservem.
Escalfem l'aigua, afegim la sal i, quan comenci a bullir, hi tirem el bròcoli i la pasta.
La verdura ha de coure 10 minuts, la pasta el temps que indiqui el fabricant.
Si la pasta necessita més temps, l'afegim abans a l'olla i després el bròcoli.
Escorrem el bròcoli i la pasta i ho passem a la paella amb els alls i els bitxos.
Ho barregem uns minuts afegint-hi una mica d'oli.
Servim amb parmesà ratllat.
PER SABER-NE MÉS
Aquest plat també és molt bo l'endemà. Aquesta recepta ens l'ha explicat la Fina Privat, una malgratenca italiana. Us posem un link al blog de la Fina on hi trobareu aquesta recepta i d'altres i un munt de raccontos que us agradaran. http://josefinaprivat.blogspot.com.es/
RESULTAT A TAULA
Un plat italià senzill i molt bo. Apte per a vegetarians.
Montse