INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g d'espaguetis
Oli d'oliva verge extra
Sal
50 g formatge parmesà ratllat
Per a la salsa
200 ml de nata líquida per cuinar
10 g de mantega
Sal
Pebre
100 g de formatge Roquefort
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Per fer la salsa
En una paella posem el formatge, la mantega, la nata, el pebre i la sal amb moderació. El Roquefort ja és salat.
Escalfem a foc suau i barregem fins que quedi una salsa cremosa i espessa.
Per bullir la pasta
Posem una olla amb aigua al foc i, quan comenci a bullir, hi afegim la sal, els espaguetis i tapem l'olla.
Al cap d'un minut remenem perquè no ens quedin enganxats i tornem a tapar l'olla.
Deixem bullir el temps que indica el fabricant.
Escorrem la pasta, la barregem amb la salsa i servim amb formatge parmesà ratllat.
LA RECEPTA EN UN MINUT
PER SABER-NE MÉS
Hi podem posar una mica de brandi, en aquest cas l'afegirem després del formatge i la mantega, el deixarem evaporar i afegirem la nata. La salsa d'aquest plat la podem utilitzar per a altres plats, com ara l'entrecot al Roquefort o les endívies.
RESULTAT A TAULA
Un plat de pasta fàcil i ràpid, un bon recurs!
Montse