Espaguetis al roquefort

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g d'espaguetis
Oli d'oliva verge extra
Sal
50 g formatge parmesà ratllat

Per a la salsa
200 ml de nata líquida per cuinar
10 g de mantega
Sal
Pebre
100 g de formatge Roquefort

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Per fer la salsa
En una paella posem el formatge, la mantega, la nata, el pebre i la sal amb moderació. El Roquefort ja és salat.
Escalfem a foc suau i barregem fins que quedi una salsa cremosa i espessa. 

Per bullir la pasta

Posem una olla amb aigua al foc i, quan comenci a bullir, hi afegim la sal, els espaguetis i tapem l'olla.
Al cap d'un minut remenem perquè no ens quedin enganxats i tornem a tapar l'olla.
Deixem bullir el temps que indica el fabricant.
Escorrem la pasta, la barregem amb la salsa i servim amb formatge parmesà ratllat.

 

LA RECEPTA EN UN MINUT


Espaguetis al RoquefortVIDEORECEPTA

 

PER SABER-NE MÉS

Hi podem posar una mica de brandi, en aquest cas l'afegirem després del formatge i la mantega, el deixarem evaporar i afegirem la nata. La salsa d'aquest plat  la podem utilitzar per a altres plats, com ara l'entrecot al Roquefort o les endívies.

RESULTAT A TAULA
Un plat de pasta fàcil i ràpid, un bon recurs!

Montse