INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 melves o bacoretes de ració
Melva o bacoreta, són molt semblants
Tomàquet natural ratllat o en conserva
Oli d'oliva verge
Sal
Pebre
Alls
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens preparin el peix obert, sense l'espina central.
Salpebrem el peix.
En una paella amb un raig d'oli daurem els alls laminats.
Afegim el tomàquet ratllat i salpebrem.
El deixem coure uns minuts, parem i reservem.
En una segona paella, coem el peix dos minuts, el girem i afegim la salsa tomàquet.
Deixem coure un minut més i apaguem el foc.
Servim amb una mica de julivert picat.
PER SABER-NE MÉS
La melva és un peix blau, de carn vermella compacta, saborosa i molt rica en proteïnes i greixos. Demaneu-lo a la peixateria i cuineu-lo de maneres diferents. Al bloc teniu opcions!
RESULTAT A TAULA
Un plat de peix fresc, saludable, per sucar-hi pa!
Montse i Júlia