Melva o bacoreta de Blanes  amb  salsa de tomàquet

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 melves o bacoretes de ració
Melva o bacoreta, són molt semblants
Tomàquet natural ratllat o en conserva
Oli d'oliva verge 
Sal
Pebre
Alls

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens preparin el peix obert, sense l'espina central. 
Salpebrem el peix.
En una paella amb un raig d'oli daurem els alls laminats.
Afegim el tomàquet ratllat i salpebrem. 
El deixem coure uns minuts, parem i reservem.
En una segona paella, coem el peix dos minuts, el girem i afegim la salsa tomàquet.
Deixem coure un minut més i apaguem el foc.
Servim amb una mica de julivert picat.

PER SABER-NE MÉS
La melva és un peix blau, de carn vermella compacta, saborosa i molt rica en proteïnes i greixos. Demaneu-lo a la peixateria i cuineu-lo de maneres diferents. Al bloc teniu opcions!

 RESULTAT A TAULA

 Un plat de peix fresc, saludable, per sucar-hi pa!

 Montse i Júlia