Suquet  amb lluç  de Blanes i cloïsses

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 talls de lluç de 200 g cadascun
300 g de cloïsses
4 grans d'all
Julivert picat
1 cullerada de farina
200 ml de vi blanc
1 vas d'aigua o de brou de peix suau
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem les cloïsses.
Pelem i laminem els alls.
Posem oli en una cassola, hi posem els alls, deixem que es facin sense daurar-se.
Seguidament, afegim la farina i la deixem coure breument.
Aboquem el vi i deixem que s'evapori.
Hi afegim el lluç salpebrat i les cloïsses.
Sacsegem suaument.
Deixem coure 5 minuts amb la cassola tapada.
Si cal, afegim una mica d'aigua.
Acabem el plat amb el julivert picat.

PER SABER-NE MÉS
És important que el peix sigui molt fresc. El lluç té una carn molt delicada, cal anar amb compte. És millor sacsejar la cassola.

RESULTAT A TAULA
Un plat de peix mariner molt senzill de fer. Què vagi de gust!


Montse i Júlia