INGREDIENTS PER A 4 o 5 PERSONES
1 melva d'1,5 k aprox. La bacoreta és molt semblant
Pa ratllat per l'arrebossat
Romaní i farigola, fresques millor
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens netegin el peix, ens treguin la pell i ens separin els lloms.
Preparem una barreja amb el pa ratllat i les herbes picades.
Tallem els lloms de peix a trossos regulars, salem i els arrebossem amb la barreja de pa ratllat i herbes.
Escalfem oli en una paella i fregim el peix.
Servim acabat de fer.
PER SABER-NE MÉS
L'arrebossat li dóna un punt cruixent i fa que quedi melós i cuit al punt a l' interior. Podem cuinar qualsevol mena de peix blau, com ara bonítol, bacoreta o tonyina.
RESULTAT A TAULA
Un plat de peix bo i ràpid de fer. Us agradarà!
Montse i Júlia