INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
500 g d'aranyes
Farina de blat
Pa ratllat
Sal
Oli d'oliva verge
PREPARACIÓ I COCCIÓ DE LES ARANYES
Demanem el peix net i a filets.
El rentem lleugerament i el deixem escórrer.
En un bol barregem a parts iguals farina de blat i pa ratllat.
Posem una paella al foc amb força oli.
Passem el peix per la barreja de pa ratllat i farina i fregim.
Servim acabat de fer.
Una altra opció per gaudir de l'aranya fregida, és posar un bol amb salsa de soja i sucar-hi els filets.
En aquest cas no posarem sal al peix.
PER SABER-NE MÉS
Amb els caps i les espines han sortit dos bols d'una sopa molt bona.
Ingredients
Caps i espines
1 gra d'all
1 ceba petita
1 tros de pastanaga
1 tomàquet de penjar
Oli d'oliva
Sal
Julivert
Aigua mineral o filtrada
Preparació
Caps i espines nets a l'olla amb un raig d'oli, afegim totes les verdures llevat del julivert.
Escalfem i remenem a foc mitjà uns minuts.
Cobrim d'aigua, afegim el julivert, salem i bullim uns 30 minuts.
Deixem reposar i colem.
Servim amb llesques fines de pa torrat al forn, com una sopa escaldada. Vegeu la recepta de torradetes casolanes.
RESULTAT A TAULA
Una altra recepta de peix de proximitat. Ho aprofitem tot, senzill, fàcil i boníssim. Que vagi de gust!
Júlia i Montse