INGREDIENTS
500 g de maduixes
5 cullerades de sucre de canya
3 cullerades de vinagre de Mòdena
PREPARACIÓ
Rentem les maduixes, les deixem escórrer, retirem la part de verd superior (el peduncle), i les tallem en dos o quatre parts. Les posem en un bol, afegim el vinagre de Mòdena i el sucre. Remenem per barrejar tots els ingredients, tapem amb film i ho deixem a la nevera fins al moment de servir. Al cap d’una hora, hi haurà un suc boníssim.
PER SABER-NE MÉS
Hem de passar les maduixes per aigua ràpidament, el remull les perjudica. També les hem d’escórrer i eixugar-les amb un drap de cuina. La humitat les fa malbé. No es guarden gaires dies a la nevera, les hem de consumir ràpidament. Prudència amb el vinagre de Mòdena, té un gust potent.
VIDEORECEPTALa recepta en 1 minut
RESULTAT A TAULA
Una altra manera de preparar les maduixes. Fàcil, saborosa i diferent. Que vagi de gust!
Júlia