Torrons cruixents de xocolata

INGREDIENTS PER 3 BARRES DE TORRÓ

3 motlles per a torró o 3 caixes buides reciclades
Paper de forn
 
150 g de cereals torrats i ensucrats 
100 g d'arròs inflat
300 g de praliné d'avellanes
500 g de xocolata amb llet

Praliné d'avellanes

150 g d'avellanes torrades
150 g de sucre

Preparació del praliné
Barregem 150 g d'avellanes pelades  amb 150 g de sucre.
Ho triturem amb picadora o robot de cuina.
Ens ha de quedar una pasta homogènia i oliosa.

PREPARACIÓ

Barregem en un bol els cereals, afegim el praliné i ho barregem bé.
Escalfem la xocolata al bany Maria o al microones.
Si utilitzem el  microones fem sessions curtes de 20-30 segons, remenant i controlant que no es cremi.
Barregem la xocolata fosa amb la barreja de cereals i praliné.
Ho hem de barrejar amb suavitat.
Omplim els motlles folrats amb paper de forn i els deixem refredar.

PER SABER-NE MÉS
Com a motlle, podem utilitzar alguna capsa de torró reciclada; també un tetrabric tallat per la meitat.

RESULTAT A TAULA

Tan fàcil i tan bo. El  podem fer tot l'any; en porcions petites resulta ideal per servir amb el cafè i el té.

Montse i Júlia