INGREDIENTS PER A 4 o 6 PERSONES
4 llesques de pa sec
2 o 3 grans d'all
2 litres d'aigua mineral o filtrada
1 raig d'oli d'oliva verge extra
Sal
Farigola, un parell de branques
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Posem l'aigua a escalfar, hi afegim la farigola i la deixem bullir uns 15 o 20 minuts.
La colem per eliminar la farigola.
Afegim el pa esmicolat, un raig d'oli, la sal i els grans d'all.
Deixem bullir uns 10 minuts més.
Ho triturem amb la batedora i ja està llesta.
PER SABER-NE MÉS
Podem utilitzar l'aigua que ens ha quedat de bullir verdura.
VIDEORECEPTALa recepta en 1 minut
RESULTAT A TAULA
Una sopa d'aprofitament de les d'abans, senzilla, bona i econòmica. Què vagi de gust!
Montse i Júlia